Too Faced-Chocolate Bon Bon Palette

Too Faced-Chocolate Bon Bon Palette



        Всеки ден е Свети Валентин със Too Faced,особено със предпоследната им палитра Bon Bon!Палитрата е част от поредицата на  Too Faced Chocolate Bar , позната със страхотана си опаковка наподобяваща шоколад,състава на какао във сенките и страхотният аромат,който те кара да я опиташ!Предходно със останалите две палитри тя идва във същият размер метална опаковка с магнитен механизъм за затваряне.Броят на сенките е 16,като събира страхотни перлени и матови цветове.




         Във тази палитра сенките са оформени като сърца,а цветовете са много красиви,различни от предишните две палитри,защото тук цветовете са цветни и ярки,а не nude.Със нея може да сътворите ежедневен грим,така и за всякакви събития.
         Това че във нея са комбинирани и телесни цветове е страхотно,защото те са идеалният помощник при преливането,независимо от цветовете!Самите цветове са много пигментирани,не се разпрашават,лесно се преливат и са много дълготрайни,независимо дали сте сложили база за сенки или не!
         



  
        При покупката на палитрата получавате 14 броя сенки x12гр. и 2 броя x2,2гр. продукт,като цената на палитрата е 88лв.Може да намерите нея и останалите продукти на Too Faced във магазините на Sephora,тъй като единствено само те предлагат оригиналните продукти на марката!
      Като заключение ще кажа че палитрата е страхотна и е една страхотна инвестиция!


xoxo Adelaine.Beauty

Коментари

Популярни публикации